Gribskov Kommune


Gribskov Kommune - Case
  • Website

Gribskov Kommune blev en del af OpenPublic Web-fællesskabet tilbage i september 2015, og kom ind som en styrkelse af vores allerede veletablerede web-platform til kommuner og offentlige organisationer. Gribskov afholdt 2 udbud på henholdsvist design og på webplatform. Der var 15 leverandører som bød på udbuddet, og Mediaworkers vandt begge udbud. Løsningen blev efter et spændende og succesfuldt forløb lanceret i foråret 2016.

 

Udtalelse

"Vi har i Gribskov valgt en webløsning fra Mediaworkers, fordi vi ønskede et system og en erfaring, som i kommunal sammenhæng var velafprøvet og prismæssig attraktiv.

Med løsningen forventer vi at skabe en brugeroplevelse, som ikke bare står på skuldrene af de øvrige kommuners hjemmesider, men som tager det næste skridt i udviklingen. Vi får den samlede sum af Mediaworkers erfaring at bygge på, og kan oven i lægge vores egne ønsker og idéer til forbedringer. Samtidig er det værdifuldt for os at få adgang til løbende sparring, support og udvikling i samarbejde med andre kommuner, som baserer sig på samme system".

Rasmus Lindboe, Kommunikationschef, Gribskov Kommune, rlind@gribskov.dk/ 7249 7233

 

 

 

Se løsning