Lejre Kommune


Lejre Kommune - Case
  • Website

Lejre Kommune kom til Mediaworkers, da man havde behov for en opgradering fra Umbraco 4 til Umbraco 7. Lejre Kommunes tidligere leverandør havde afgivet et tilbud på denne opgradering, som involverede en større økonomi end et spritnyt Umbraco 7 site fra Mediaworkers. Mediaworkers blev derfor givet opgaven med at bygge et nyt lejre.dk med nyt design og struktur, baseret på OpenPublic Web, Umbraco 7

Udtalelse

"Udgangspunktet for et skift af leverandør, har ikke for Lejre Kommunes side være OpenPublic Web. Vi lagde ved valget af leverandør stor vægt på andre kommuners tilfredshed med leverandøren og måden hvorpå leverandøren organiserede sparring og samarbejde kommunerne imellem. Et sådan samarbejde har vi kigget længe efter hos vores nuværende leverandør og dette er hovedårsagen til skiftet. 

Selvfølgelig har OpenPublic platformen været med til at underbygge vores argument om at skifte leverandør og jeg glæder mig da også til at se det i aktion. Jeg ved ikke om jeg forventer – snare håber – at vores webredaktører vil tage platformen til sig og med jeres værktøj som parameter forsøge at optimere siderne på lejre.dk. Det er mit håb.

Så overordnet set ser jeg det som et mere generelt plus at vi har skiftet til en leverandør, hvor vi i højere grad får mulighed for at netværke og samarbejde på tværs af kommunerne".

Sune Lund Hansen, Webmaster, Lejre Kommune, sulh@lejre.dk/2047 6453

  • Kunde:

    Lejre Kommune