Randers Kommune


Randers Kommune case - Design, CMS
 • Website, CMS

Randers Kommune er den første kommune, som har fået deres OpenPublic Web udviklet på Umbraco 7. Kommunen har fået en mere tidssvarende og digital platform, der sikrer bedre kommunikation mellem kommunen og dets borgere og samtidig gør det muligt for kommunen at bruge deres website til markedsføring. Samtidig havde kommunen et behov for at få et nyt website, der var udviklet på et open source system, hvorfor valget faldt på Umbraco. 

Med deres nye digitale løsning har Randers Kommune også implementeret et intranet, som en integreret del af løsningen, der vil kunne bruges internt af kommunens medarbejdere.

Randers Kommune gik live med deres nye kommunale website den 25. november 2015. 

Udtalelse

"Vi valgte først og fremmest OpenPublic Web, fordi det er en fantastisk brugervenlig og anvendelig adgang for vores 300 redaktører, og så bygger det på et CMS, som vi har tillid til vil blive ved med at udvikle sig de næste mange år.

Der er mange spændende muligheder i Umbraco, og i den løsning vi får fra Mediaworkers, glæder jeg mig særligt meget til arbejdet med en taxonomi, der kan bringe vores løsninger et stort skridt fremad. Vi har for nylig deltaget i vores første ERFA-møde i udviklingsgruppen hos Mediaworkers, og det bekræftede os i, at det ikke er en løsning, der står stille.”

 

Ulrik Fynbo, Projektleder, Randers Kommune, ulrik.fynbo@randers.dk/89151914

Dorthe Dee, Webkonsulent, Randers Kommune, ddo@randers.dk

 

 

Se løsning
 • Services:

  • Design
  • CMS
 • Kunde:

  Randers Kommune

  randers.dk